کمبود شدید فضای آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان
کمبود شدید فضای آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان کمبود شدید فضای آموزشی با وجود توسعه رشته مقاطع را از مسائل مهم دانشگاه دانست و گفت: فضای فیزیکی به طور مطلوب توسعه نیافته و امید می‌رود کلنگ‌زنی دانشکده‌های بهداشت و توانبخشی به زودی انجام شود.

به گزارش همدان تیتر، محمدمهدی مجذوبی، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست هم‌اندیشی هیات رئیسه دانشگاه با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت ایام بهار طبیعت و ماه رمضان افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان دارای هفت معاونت، ۱۲ دانشکده، ۲۰ بیمارستان، ۱۰ کلینیک ویژه ، مرکز و پایگاه سلامت و برخورداری از ۱۴ هزار نفر کارمند، هفت هزار دانشجو و ۵۰۱ دانشجوی است.

وی کمبود شدید فضای آموزشی با وجود توسعه رشته مقاطع را از مسائل مهم دانشگاه دانست و اظهار داشت: فضای فیزیکی به طور مطلوب توسعه نیافته و امید می‌رود کلنگ‌زنی دانشکده‌های بهداشت و توانبخشی به زودی انجام شود.

مجذوبی تصریح کرد این دانشگاه در حوزه غذا و دارو رتبه ۶ کشور را در بین ۱۹ دانشگاه سطح یک دارد و وجود ۲۶۵ داروخانه، چهار کارخانه دارویی و ۳۴۰ واحد تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی از ظرفیت‌های حوزه غذا و دارو است.

وی با تاکید بر اولویت‌دار بودن موضوع تولید دارو در استان توضیحاتی در مورد توافق با سرمایه گذار با حضور معاون استاندار و تامین زمین در شرکت شهرک‌های صنعتی به منظور تولید دارو ارائه کرد و گفت: با پایان یافتن طرح توجیهی اتفاقات خوبی را در این حوزه شاهد خواهیم بود.

مجذوبی یادآور شد که در حوزه درمان حدود سه هزار تخت فعال در استان همدان وجود دارد و برنامه‌ریزی برای بهبود شاخص نسبت تخت به جمعیت انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۸۴ دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه تحصیل می کنند، افزود: در سال ۱۴۰۱ صد در صد دانشجویان در فضای خوابگاهی پوشش داده شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان از ۱۴ مورد پروژه عمرانی و خاتمه‌یافته دانشگاه نام برد و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها با ۹۲ میلیارد تومان اعتبار بهره برداری شدند.

وی پروژه‌های جاری دانشگاه علوم پزشکی همدان را شامل بیمارستان اکباتان، توسعه ساختمان غذا و دارو، احداث کتابخانه مرکزی رفع کننده مشکل فضای آموزشی و کلاس‌های آموزشی، احداث سردخانه واکسن، احداث خوابگاه ریحانه ۲، بیمارستان جوراب، اورژانس بیمارستان مهر ملایر، بیمارستان رزن، انبار داروی کبودراهنگ، بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی امام خمینی (ره) همدان و مرکز جامع سرطان عنوان کرد.

مجذوبی نقش معاونت بهداشتی دانشگاه در سطح کشور را برجسته خواند و از موفقیت‌هایی همچون کسب رتبه برتر در واکسیناسیون مادران باردار و تعیین تکلیف پسماندهای شیمیایی به عنوان اتفاقاتی ارزشمند یاد کرد.

وی از کسب موافقت کلی وزارت متبوع برای تاسیس پارک علم و فناوری خبر داد و خاطرنشان کرد که در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اقدامات خوبی انجام شده که در ۱۴۰۲ نتیجه آن مشخص می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان کسب رتبه برتر در مجموع شاخص‌های عمومی و اختصاصی در جشنواره شهید رجایی را از دستاوردهای دانشگاه خواند.

وی با یادآوری بهره‌برداری و افتتاح ۲۰ واحد خوابگاه متاهلین گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان می‌تواند از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه ساخت و تامین خوابگاه متاهلین باشد.

دکتر مجذوبی با اشاره به موفقیت‌های دانشگاه در حوزه ملی به ویژه در حوزه آموزش، رفع مسئله قطب بندی دانشگاه ها را نیازمند مذاکرات نمایندگان مجلس دانست.

وی ارائه و ثبت خدمات حمایتی به بیماران خاص و صعب‌العلاج استان همدان با همراهی دانشگاه و بیمه سلامت را از اتفاقات با اهمیت خواند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بهره‌برداری از ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه، تجهیز اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)، خرید دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس بیمارستان علیمرادیان نهاوند، خرید دستگاه دزیمتری مرکز جامع سرطان در راستای راه‌اندازی خدمات پرتودرمانی دولتی، تجهیز بیمارستان دندانپزشکی پورسینا، احداث و تجهیز بخش همودیالیز بیمارستان آیت الله قدوسی شهرستان نهاوند، احداث بخش اطفال و ال دی آر بیمارستان علیمرادیان نهاوند و کسب امتیاز برتر ۱۰۰ در برنامه عملیاتی وزارتی در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در طب ایرانی و مکمل از دیگر اقدامات شاخص اشاره شده توسط دکتر مجذوبی بود.

*مهمترین برنامه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی همدان

وی مهمترین برنامه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی همدان را شامل راه‌اندازی داروخانه طب ایرانی، تولید دارو در استان و تدارک امکانات لازم برای راه‌اندازی بخش‌های پیوند استخوان، توسعه مراکز درمان ناباروری، تکمیل مرکز جامع سرطان و راه‌اندازی مراکز جامع سالمندان، دیابت و منوپوز در استان عنوان کرد.

دکتر مجذوبی با اشاره به اینکه در حوزه نیروی انسانی در کشور مشکلاتی وجود دارد، یادآور شد که چهار آزمون جذب نیروی انسانی در فاصله زمانی کم برای جبران کمبودها برگزار شده است اما همچنان نیاز به جذب نیرو به ویژه در رشته‌های دندانپزشکی و بهروزی با توجه به زمان‌بر بودن آموزش بهورزان و کمبود نیرو در خانه‌های بهداشت وجود دارد.

*دانشگاه؛ اتاق فکر نمایندگان مجلس

رییس دانشگاه از توجه نمایندگان به تقویت بنیه علمی اعضای هیات علمی دانشگاه و سیاست توسعه‌ای این بخش تشکر کرد و برنامه‌ریزی برای افزایش انگیزه جذب و ماندگاری اعضای هیات علمی را مهم برشمرد.

وی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که از دانشگاه به عنوان اتاق فکر استفاده کنند و نظرات مشورتی اساتید در حوزه سلامت در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/