به گزارش همدان تیتر، در حین بازدید جعفر امیری پریان مدیر کل استاندارد استان همدان ،در راستای بررسی وضعیت استاندارد سازی و همچنین با هدف بررسی مسائل و مشکلات احتمالی در واحدهای تولیدی به منظور ارتقاء سطح کیفی و رقابت پذیری تولیدات استان همدان با محصولات مشابه تولید شده در کشور بهمراه معاونین و کارشناسان تخصصی آن اداره کل از واحد تولیدی پنیر و خامه ملایر بازدید بعمل آورد .
مدیرکل استاندارد گفت: واحد تولیدی پنیر و خامه ملایر با علامت تجارتی پلاره یکی از واحدهای تولیدی پیشرو در صنایع لبنی مستقر در استان همدان می باشد.
امیری پریان اظهار داشت: واحد تولیدی پنیر و خامه ملایر با علامت تجارتی پلاره یکی از واحدهای تولیدی پیشرو در صنایع لبنی مستقر در استان همدان می باشد که به لحاظ تنوع تولید و همچنین حجم صادرات محصول به خارج از کشور نقش مهمی در ایجاد اشتغال و همچنین ارز آوری به کشور داشته است.
وی بیان کرد: توجه ویژه از نظر لزوم ارتقاء سطح کیفی محصولات و به تبع آن افزایش قدرت رقابت پذیری بوده که این مهم میتواند زیربناهای توسعه بیش از پیش را برای بخش تولید استان ایجاد نموده و ضامن بقای واحدهای تولیدی و ایجاد و افزایش اشتغال پایدار در استان گردد.
انتهای پیام