انتخابات در جامعه اسلامی جنبه هویتی دارد
انتخابات در جامعه اسلامی جنبه هویتی دارد
کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: انتخابات در جامعه اسلامی یک جنبه هویتی دارد و فقط یک کارکرد محدود اجرایی ندارد، انتخابات برای تعیین چند نماینده در مجلس شورای اسلامی و خبرگان نیست

«سعدالله زارعی» کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌‌‌و‌گو با خبرنگار همدان تیتر، اظهار داشت: انتخابات در جامعه اسلامی یک جنبه هویتی دارد و فقط یک کارکرد محدود اجرایی ندارد، انتخابات برای تعیین چند نماینده در مجلس شورای اسلامی و خبرگان نیست.

وی افزود: شرکت در انتخابات برای دفاع از تمامیت ارضی کشور، دفاع از افق کشور و یک علامتی از حیات و سرزندگی مردم است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: بنابراین بالطبع کارکردهای مشارکت مردم در انتخابات هم به شدت افزایش پیدا می‌کند، به همین جهت هم دشمنان دعوت به عدم مشارکت می‌کنند. به این علت که کاهش مشارکت، ایران را در مقابل آنان ضربه پذیر و آسیب پذیر می‌کند.

وی تصریح کرد: مردم باید توجه داشته باشند که انتخابات یک کنش سیاسی است اما اگر درست انجام نشود به یک وضع امنیتی منتج می‌شود. یعنی ضعف مشارکت، دشمنان را به طمع می‌اندازد و می‌تواند مقدمه یک چالش اساسی امنیتی علیه ایران باشد.

زارعی با بیان اینکه مردم بایستی بر اساس فرهنگ ملی خودشان به صحنه انتخابات نگاه کنند، افزود: در این صحنه مردم باید ببینند دشمن کدام سمت ایستاده است، سمت مشارکت مردم یا سمت مخالفت با مشارکت مردم؛ آنجایی بایستند که نقطه روبروی دشمن است نه در کنار دشمن.

وی عنوان کرد: در رابطه با مشوق‌های حمایت مردم هم یکی آگاهی بخشی که مهمترین مسئله است، دوم اینکه به هر حال دولت بایستی یک سری اقدامات که افقی از ثبات را در جامعه بازتاب می‌دهد را انجام دهد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان متذکر شد: دشمن وقتی قدرتی روبرویش باشد سیاه‌نمایی می‌کند و تلاش می‌کند طرف مقابل را شکست دهد، ما هم باید براساس فرهنگ و باورهای دینی راه دشمن را نرویم و در مقابلش بایستیم.

انتهای پیام/