به گزارش همدان تیتر، علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان ، گفت: با توجه با اینکه ساعات کاری ادارات از ۶ صبح است، برنامهریزی شود که تعدادی از نانواییهایی که در مناطق پرجمعیت هستند از ساعت ۵ صبح شروع به پخت کنند.
استاندار همدان بیان کرد: سازمان غذا و دارو گزارشی درباره ترکیب و محتویات آرد ارائه داده است که پروتئین موجود در نان به ۶/۵ درصد کاهش پیدا کرده که نکته حائز اهمیتی است و تأکید شد سعی شود این مقدار به صفر برسد.
قاسمی فرزاد عنوان کرد: با پیگیریهای انجام شده ۵ هزار تن گندم خارج از استان که به همدان اختصاص داده شده است به شکل متوازن در کارخانههای سطح استان توزیع خواهد شد.
وی افزود: کنترل و بازدید مرتب و منظم از نانواییها مورد تأکید است وخرید گندم تضمینی از کشاورزان استان از تیرماه شروع خواهد شد.
گفتنی است در این جلسه مصوبات جلسات قبل مورد بررسی قرار گرفت و گزارشی از اقدامات انجام شده و نتایج ارائه شد.
انتهای پیام/