ثبت ملی ۴ بنای تاریخی به استاندار همدان ابلاغ شد
ثبت ملی ۴ بنای تاریخی به استاندار همدان ابلاغ شد
مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان همدان عنوان کرد : مراتب ثبت چهار اثر در فهرست میراث فرهنگی‌تاریخی ملی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاندار همدان ابلاغ شد

به گزارش همدان تیتر، محسن معصوم علیزاده گفت : مراتب ثبت چهار اثر در فهرست میراث فرهنگی‌تاریخی ملی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاندار همدان ابلاغ شد.

مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان همدان عنوان کرد : مراتب ثبت چهار اثر در فهرست میراث فرهنگی‌تاریخی ملی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاندار همدان ابلاغ شد.

وی همچنین افزود : در یکی از نامه های عزت‌الله ضرغامی خطاب به علیرضا قاسمی فرزاد آمده است:
در اجرای بند (ج) ماده واحد، قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی مبنی بر ثبت آثار ارزشمند منقول و غیرمنقول فرهنگی- تاریخی کشور در فهرست آثار ملی و فهرست‌های ذی‌ربط مراتب ثبت اثر فرهنگی- تاریخی «خانه فاطمی» واقع در استان همدان، شهرستان نهاوند، بخش مرکزی، شهر نهاوند، خیابان شریعتی، خیابان فاطمیه، پلاک ۴۸ که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۲۳۸۵۱ مورخ ۰۳/۱۱/۱۴۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است ابلاغ می گردد.
معصوم علیزاده گفت : همچنین در دیگر نامه‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاندار همدان مراتب ثبت چهار اثر فرهنگی-تاریخی دیگر به این شرح ابلاغ شده است.
مراتب ثبت اثر فرهنگی- تاریخی «خانه کهزادی» واقع در استان همدان، شهرستان تویسرکان، بخش مرکزی، شهر تویسرکان، خیابان شهداء، کوچه شهیدان ترابی، پلاک ۴۴ که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۲۳۸۴۵ مورخ ۰۳/۱۱/۱۴۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است ابلاغ می گردد.

مراتب ثبت اثر فرهنگی- تاریخی «حمام چالو» واقع در استان همدان، شهرستان کبودراهنگ، بخش شیرین‌سو، دهستان مهربان علیا، روستای چالو که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۳۸۴۷ مورخ ۰۳/۱۱/۱۴۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است ابلاغ می گردد.

مراتب ثبت اثر فرهنگی- تاریخی «مسافرخانه کتابی» واقع در استان همدان، شهرستان ملایر، بخش مرکزی، شهر ملایر، میدان امام خمینی(ره) که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۳۸۴۶ مورخ ۰۳/۱۱/۱۴۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است ابلاغ می گردد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت : خانه فاطمی نهاوند در بافت تاریخی شهر نهاوند و متعلق به خانواده فاطمی از بزرگان شهر نهاوند و بنای آن مربوط به اواخر قاجار و اوایل پهلوی با تزیینات آجری فاخر می باشد.

وی به سوابق تاریخی حمام چالو اشاره کرد وگفت : این بنا در روستای چالو در شهرستان کبودرآهنگ قرار دارد که از حمام های دوره قاجار با معماری سنگی دوره قاجار است.

معصوم علیزاده همچنین افزود : خانه کهزادی از آثار اوایل پهلوی با معماری و تزیینات فاخر در بافت تاریخی شهر تویسرکان است و مسافرخانه کتابی در جداره میدان امام خمینی شهر ملایر و روبروی بازار تاریخی ملایر و از معدود بناهای تاریخی باقی مانده در شهر ملایر می باشد.

وی در پایان گفت : بر اساس نامه ابلاغی وزیر به استاندار همدان آثار مذکور تحت حفاظت و نظارت این وزارت است و هر گونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر هویت آن شود برابر مواد ۵۵۸ لغایت ۵۶۹ از کتاب پنجم قانون مجازات‌های اسلامی، تعزیرات و مجازات های بازدارنده جرم محسوب می شود و مرتکب مشمول مجازات‌های قانونی خواهد شد و مرمت و بازسازی اثر، صرفاً با تأیید و نظارت این وزارت ممکن خواهد بود.

انتهای پیام/