علاقه‌ام به شهدا باعث شد در این زمینه قلم بزنم
علاقه‌ام به شهدا باعث شد در این زمینه قلم بزنم

به گزارش همدان تیتر، طاهره خاک‌ریز، طلبه سال چهارم حوزه علمیه شهرستان اسدآباد از نویسندگان حوزه ادبیات پایداری و مقاومت این شهرستان است که از سال ۱۳۸۳ به‌صورت رسمی نویسندگی را آغاز کرده است. این نویسنده حوزه ادبیات پایداری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از کلاس پنجم ابتدایی علاقه فراوانی به نویسندگی داشتم […]

به گزارش همدان تیتر، طاهره خاک‌ریز، طلبه سال چهارم حوزه علمیه شهرستان اسدآباد از نویسندگان حوزه ادبیات پایداری و مقاومت این شهرستان است که از سال ۱۳۸۳ به‌صورت رسمی نویسندگی را آغاز کرده است.

این نویسنده حوزه ادبیات پایداری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از کلاس پنجم ابتدایی علاقه فراوانی به نویسندگی داشتم و به صورت جوششی به این کار علاقه‌مند شدم و این در شرایطی بود که در شهرستان اسد‌آباد مرکز آموزشی در این خصوص نبود.

وی بیان داشت: بعد از سال ۱۳۸۳، که به‌طور رسمی نویسندگی را آغاز کردم مسول چندین انجمن ادبی در شهرستان اسدآباد بودم که شاعران خوبی در این انجمن ادبی تربیت شدند.

خاکریز عنوان کرد: حرفه اصلی‌ام در حوزه رمان است و اگر در این زمینه وقت بگذارم به‌طور حتم موفق‌تر خواهم بود، همچنین به دلیل علاقه به کتاب‌های شهید مطهری کاره‌ای پژوهشی فراوانی هم داشته‌ام.

وی به تشریح دلایلش برای نویسندگی در حوزه شهدا پرداخت و گفت: از وقتی خودم را شناختم علاقه بسیار زیاد به شهدا داشتم و خاطرم هست وقتی می‌خواستم زندگینامه شهید همت را بررسی کنم کل شهرستان را به دنبال کتابی درمورد این شهید گشتم و حتی یک کتابی درمورد حجاب نوشتم که زندگینامه‌ای از شهید همت در آن قید کردم.

این نویسنده حوزه ادبیات پایداری با بیان اینکه کتابی در خصوص زندگینامه شهدای خلبان اسدآباد تهیه کرده است، افزود: این کتاب در خصوص زندگینامه شهید رضا صادقی، مظاهر رضاییان و چراغ علی امیرعلیان است که چون اطلاعات کمی در خصوص این شهدا بود مقداری نگارش این کتاب سخت شده بود، که نام این کتاب نمره پروازم چند می‌باید که امیدوارم تا آخر سال روانه بازار شود.

وی به معرفی دیگر کتابش با عنوان او دلش جای دیگری بود پرداخت و گفت: این کتاب در وصف زندگینامه ۳۲ شهید مدافع حرم روحانی کل کشور است که اسم این کتاب را به این دلیل انتخاب کرده‌ام که این‌ شهدا خیلی در اوج ترقی و درخشش بودند اما از علاقه دنیوی که هرچند شیرین و گوارا بوده به عشق خانم زینب می‌گذرند و راهی سوریه می‌شوند و همیشه هم در آرزوی شهادت بودند و درنهایت به آرزوی خود می‌رسند.

خاکریز متذکر شد: مصاحبه با ۱۵ خانواده شهدای مدافع حرم را یکی آقای دوست‌پرست انجام داده بودند و بقیه را به خودم سپردند که چون اطلاعات درمورد شهدا کم بود من حتی در فضای مجازی هر جا اسمی از این شهدا می‌دیدم جستجو می‌کردم و سعی می‌کردم به‌نوعی خانواده شهدا را پیدا کنم.

وی افزود: وقتی خواننده این کتاب را می‌خواند کاملاً متوجه می‌شود که چرا این اسم برای کتاب انتخاب‌شده و موقع خواندن این کتاب احساسات برادم قالب می‌شود، و در این کتاب کاملاً درک می‌شود که در این دوره زمانه که ما زندگی می‌کنیم این‌طور افرادی بودند که باوجوداینکه دهه هفتادی بودند از همه‌چیز خود می‌گذرند که به شهادت برسند ولی در کنار آن هم پیرمرد ۷۰ ساله‌ای است که از همه‌چیز اخروی می‌گذرد تا به مقام دنیوی برسد.

وی خاطرنشان کرد: در این کتاب شهدا کمک کردند که با یک‌قلم روان نوشته شده و بسیار مدنظرم بود تا مخاطبینم از هر قشری بتوانند با کتاب رابطه برقرار کنند و همچنین در نظر دارم برای شهدای بین‌المللی هم قلم بزنم.

وی از حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان در جهت نگارش کتاب‌هایش گفت: برای کتاب «او دلش جای دیگری بود» مسئول شورای روحانیت و مسئول ادبیات پایداری من را شناسایی کردند و در این زمینه راهنمایی‌ام هم کردند همچنین حوزه علمیه اسدآباد هم در بخش پژوهشی حمایتم کردند.